Ordu Dernekler Federasyonu’ndan (ORDEF) Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu, ORDEF Birinci Bölge Başkanı Nail İnce, ORDEF Yönetim Kurulu Üyesi Seyyar Kaya, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Arslan ve Mali Müşavir Metin Çakmak’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu, Başkan Hasan Can’a 12-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Ordu Günleri etkinliklerinin davetiyesini takdim etti. Başkan Hasan Can ise misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.