Ömer Tuğrul İnançer Ümraniyelilerle Buluştu

Ümraniye Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında birbirinden değerli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kültürel etkinliklerin bu seferki konuğu, yazar ve müzisyen Ömer Tuğrul İnançer oldu.

Ümraniye Belediyesi, ağırladığı değerli sanatçı ve düzenlediği programlarla Ümraniyeli vatandaşların kültür-sanat hayatına renk katmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, tasavvufi konularda ilk akla gelen yazar Ömer Tuğrul İnançer, Ümraniyeliler ile Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.

Dinleyen herkesi, kendi iç dünyasında derin bir yolculuğa çıkaran İnançer; ayetlerden örnekler vererek, “Müslüman, hırsızın düşmanı değildir. Hırsızlığın düşmanıdır. Katilin değil, katlin düşmanıdır. Sitemlerimiz zihniyetedir. Kişiye değil” diyerek, konuşmasını noktaladı.

Karşılıklı görüşlerin ifade edildiği söyleşinin ardından İnançer, soruları yanıtladı.