Meslek Edindirme Kursları Bu Yıl da Dolu Dolu

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı dersleri başladı. 19 ayrı noktada, 29 branşta verilen derslerle yine birçok hanıma mesleki eğitim verecek.

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları, 2004’ten itibaren 25.164 öğrenciyi mezun etti. Eğitimlerini başarıyla bitiren hanımların belediye tarafından Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandıkları Meslek Edindirme Kursları, her yıl içeriğini daha da zenginleştirerek Ümraniyeli hanımların kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra, ev ekonomisine katkıda bulunmalarını da sağlıyor.

Dönem boyunca devam eden kurslar kapsamında öğrencilere;

Bilgisayar,

Filografi,

Resim,

Örgü,

Kur'an-ı Kerim gibi birçok alanda eğitimleri veriliyor.

Belirlenen 19 ayrı noktada, 29 branşta, profesyonel eğitmenler tarafından verilen kursların 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı dersleri dönem boyunca devam edecek. Bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşen Meslek Edindirme Kursları; yeni bir meslek edinmek, yeteneğini keşfetmek, farklı alanlarda çalışmayı denemek isteyen öğrencilere birbirinden değerli imkânlar sunuyor ve sunmaya devam edecek.