Melek Öğretmen'de Aday Adayı Oldu

Melek Sustam Güler, CHP'den Kartal Belediyesi Meclis Üyeliğine adaylık başvurusunda bulundu.Emekli öğretmen Melek Sustam Güler, adaylık başvurusunu CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger'e adaylık dosyasını teslim etti.Melek Sustam Güler'i adaylık başvurusu sırasında eşi, Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Hüseyin Caner güler ve yakınları yalnız bırakmadı.

MELEK SUSTAM GÜLER KİMDİR?
1967 Kartal doğumlu olan Melek Sustam Güler, Anadolu Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Anaokulu öğretmeni olarak göreve başladı.Yaklaşık 20 yıl kreş öğretmenliği yapan Melek Sustam Güler, daha sonra Kartal Belediyesi Atalar Merkez Kreşi'nde şeflik yaptıktan sonra emekli oldu.Bir çok mesleki ve kişisel eğitimlere katılan Güler, evli ve iki çocuk annesidir..