Mehmet Akif Ersoy Ümraniye’de Anıldı

Ümraniye Belediyesi; İstiklâl Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 82. Yıldönümü münasebetiyle, Mavera Türk Müzik topluluğunun ilahi dinletileri eşliğinde duygu ve maneviyat dolu bir akşam yaşattı.

Ümraniyeliler; Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İstiklâl Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u, vefatının 82. yılında da unutmadı. Ümraniye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda; Mavera Türk Müziği topluluğu, ilahi dinletisi ile sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.