© Belediyeden Haber - 2017

Maltepe Belediyesi engellilerin yüzünü güldürdü

Maltepe Belediyesi, Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde başlattığı kişisel bakım hizmetiyle engelli çocukların yüzünü güldürdü. Tıraş olan ve kişisel bakımları yapılan çocukların sevinçleri gözlerinden okundu.

Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir hizmeti daha devreye soktu. Bu kapsamda Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, engelli çocuklara yönelik kişisel bakım hizmetini başlatıldı. Tıraş olan ve kişisel bakımları yapılan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken, her hafta yapılacak kişisel bakım hizmetinde, ortalama 80 öğrenciye, uzman kuaför ve berberler tarafından, düzenli olarak saç-sakal tıraşı başta olmak üzere kişisel bakım desteği sağlanacak.

“YETER Kİ MUTLU OLSUNLAR”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Daha önce evde bakım hizmeti altında verdiğimiz ve olumlu geri dönüşler aldığımız kişisel bakım hizmetimizi, artık kurumumuza bağlı özel eğitim merkezinde öğrenim gören engelli çocuklarımız için de başlattık. Onların yüzlerindeki mutluluğu hiçbir şeye değişmeyiz. Zamanla engelli kardeşlerimizin önündeki diğer engelleri de elbirliğiyle kaldıracağız. Onlar için ne yapsak az. Yeter ki mutlu olsunlar ve geleceğe emin adımlarla yürüsünler” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER