© Belediyeden Haber - 2017

MALTEPE BELEDİYESİ, 722 AİLEYE ELİNİ UZATTI

Maltepe Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında, ilçede sosyal izolasyon ve mesafenin en üst düzeyde sağlanması için tüm birimleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların alış verişlerini belediye personeli yapıyor. Bu kapsamda bugüne kadar 722 ailenin market, eczane ve temizlik ihtiyaçları karşılandı. 

Salgın sürecinde günlük yaşamın olabildiğince normal akışında seyretmesi için temizlik, dezenfeksiyon rutinlerinin yanı sıra eğitim, kültür sanat ve sosyal hizmetler alanlarında da ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Maltepe Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların market ve eczane gibi temel ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik alışverişlerini yapıyor. Hafta içi günde 30, hafta sonu ise sokağa çıkma yasağının etkisiyle günde 450 kişiye hizmet götüren ekipler toplamda 722 aileye ulaşarak, onların market, eczane ve temizlik ihtiyaçları karşıladı.

İHTİYAÇLARINIZ İÇİN TEK NUMARA: 444 62 53

Yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Umuyorum ki bu zorlu süreci hep birlikte el ele atlatacağız. Değerli Maltepe halkına bu süreçte göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkür ediyorum. Belediyemiz sizler için denetimlerini sıklaştıracağı gibi, sokaklardaki temizlik ve dezenfekte başta olmak üzere, sizlerin de ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine yönelik günde 3 öğün aşevi hizmetimiz de tüm hızıyla devam edecek. Bu arada sokaktaki can dostlarımızı da unutmayarak onlara yönelik besleme çalışmalarını sürdüreceğiz. Evden dışarı çıkmayan, kronik rahatsızlığı olan veya tek başına yaşayıp ihtiyaçlarını göremeyecek durumda olan vatandaşlarımız 444 62 53’ten bizlere ulaşır veya 0539 563 92 99 – Whatsapp hattımıza bildirimde bulunabilirlerse ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm vatandaşlarıma sağlıklı günler diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER