© Belediyeden Haber - 2017

KENTİM ESENLER'İN YENİ SAYISI ÇIKTI

Huzur ve Umut Şehri Esenler'in haber kaynağı ve rehberi niteliğindeki Kentim Esenler gazetesinin 55'inci sayısı okuyucularıyla buluştu.

Kentim Esenler gazetesinin 55'inci sayısı çıktı. İlçeye dair pek çok yatırım ve hizmeti Esenlerlilere aktaran gazetenin dopdolu bir içeriğe sahip son sayısı okuyucusuyla buluştu.

60 ÜLKE ESENLER'DE

Aynı zamanda Esenler halkının sesi olan Kentim Esenler'in son sayısının manşetinde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 60 ülkeden 192 sivil toplum kuruluşu ve üniversite temsilcisinin katıldığı "Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi" ile ilgili haber "60 Ülke Esenler'de" başlığıyla paylaşıldı. Haberde; Yıldız Teknik Üniversitesi'nde üç gün süren ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı zirvenin detaylarına yer verildi.

HAYALLER GERÇEK OLUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal'ın koordinasyon ekibi ile birlikte Esenler Belediyesi'ne yaptığı ziyarete ilişkin haberin de yer aldığı 55'inci sayının sürmanşetinde, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek ve binlerce çocuğun yüzünü güldürecek "365 Gün 365 Çocuk 365 Hayal" projesi "Hayalle Gerçek Oluyor" başlığıyla verildi.  

İLÇEYE DAİR TÜM HABERLER KENTİM ESENLER'DE

20 sayfadan oluşan son sayıda; çocuklardan yaşlılara, kadınlardan gençlere kadar tüm Esenler halkı için hayata geçirilen ve yapılması planlanan proje ve hizmetlere ilişkin haberler ayrıntılarıyla ele alındı. Oruç Reis Mahallesi'nde kadınlar için yapılan Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, O3 Güney Yan Yol güzergahı üzerinde yeni yapılacak Yaşam Bulvarı, 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçe halkının kültürel ve sanatsal etkinliklere olan ilgisini daha da artıracak ödüllü "Kültür Kart" uygulaması ve Marmara Belediyeler Birliği'nin Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde birincilik ödülüne layık görülen ESMATİK projesine ait haberler okuyucularla paylaşıldı.

ÜCRETSİZ EDİNEBİLİRSİNİZ

Esenler halkının ilçeyle ilgili gelişmelere rahat bir şekilde ulaşabilmesi için ücretsiz olarak dağıtılan Kentim Esenler Gazetesi; Esenler Belediyesi Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, Muhtarlıklar, Esenler Kültür Merkezi, Esenler Spor Kompleksi, ESAYDAM, ESEV, ESGEV’ler, Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi, Fevzi Çakmak Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi’nden temin edilebiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER