© Belediyeden Haber - 2017

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE GÜLÜMSETEN HEDİYELER

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009 yılından bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini devam ettiren Kartal Belediyesi, yeni başlayan eğitim - öğretim yılında, alım gücü az olan öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim yılı dolayısıyla hazırlanan program kapsamında, içerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemelerinin bulunduğu yüzlerce çanta, öğrencilere teslim edildi.

 

Yardım projesi kapsamında Mehmet Hilmi Altay İlkokulu, Emine ve Hasan Aytaçman İlkokulu, Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlkokulu, Kartal Atatürk İlkokulu, Sabri Taşkın İlkokulu, Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu, Eğe Sanayi İlkokulu, İbrahim Saime Zıpkın İlkokulu, Eyüp Genç İlkokulu ve Yakacık Özel Mesleki Eğitim Merkezi ziyaret edildi. Ziyaretlere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan ve Gökhan Yüksel katıldı. Çocuklarla sohbet eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, öğrencilere çantalarını takdim etti. Çantalarını alan çocuklar mutluluklarını dile getirerek Kartal Belediyesi’ne teşekkür ettiler.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER