© Belediyeden Haber - 2017

KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNİN İLK KONSERİ 17 ŞUBAT’TA

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve sanatçıya verdiği değeri ortaya koyan en önemli projelerinden biri olan ve Kartal’ın yetenekli çocuklarına ücretsiz sanat eğitimi fırsatı sunan Kartal Belediyesi Sanat Akademisi ilk konserini 17 Şubat’ta gerçekleştirecek.

AKADEMİNİN İLK ÖĞRENCİLERİNDEN İLK KONSER 

2 - 26 Ekim 2017 tarihleri arasında Kartal Belediyesi’ne başvuran 632 çocuk arasından yetenek sınavıyla Sanat Akademisi’ne kabul edilen ilk öğrenciler, 3 aydır aldıkları eğitimin ardından 17 Şubat’ta akademinin tanıtım etkinliğinde ilk konserlerini verecek. 24’er kişilik sınıflarda 3 yıl boyunca piyano, gitar, keman, perküsyon, çello, flüt ve koro branşlarında eğitim alacak öğrenciler, yeteneklerini ve bilgilerini birleştirerek ilk kez gösterme fırsatı bulacak. 

 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Başkanı Prof. Cana Gürmen ve usta kemancı, akademisyen ve besteci Prof. Cihat Aşkın’ın danışmanlığında eğitim vermeye devam eden Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin tanıtımı 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sanat Akademisi’nin açılışına tüm Kartallı vatandaşları davet etti. 

 

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin tanıtım etkinliğinin programı:

 

13.30 - 4. katta kokteyl ve Trio dinleti

 

14.30 - Açılış konuşmaları 

            

            Prof. Cihat Aşkın

            Prof. Cana Gürmen

            Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz

 

15.00 - Kartal Sanat Akademisi öğrencilerinin, hocaları ve danışman hocalarıyla birlikte Piyano – 1                           

             sınıfında konser dinletisi

 

15.45 - Kapanış   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER