© Belediyeden Haber - 2017

KARTAL BELEDİYESİ AĞAÇ BUDAMA VE BAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki ağaçların bakım ve budama çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında son olarak Kartal’ın ana caddeleri başta olmak üzere Yukarı Mahalle Doğan Sokak’ta bulunan ağaçların bakım ve budaması Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yapıldı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de bakım ve budamaların yapıldığı bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların olduğu bölgedeki esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel’e inceleme boyunca Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan eşlik etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel incelemeler sonrası yaptığı konuşmada; “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde ilçenin tüm bölgelerinde budama ve bakım faaliyetlerine titizlikle devam edilecek. Görüşü engelleyen yerlerdeki budama işlemleri, oluşabilecek kaza riskini en aza indirmiş olurken, bir taraftan da yolların üzerine eğilmiş dallar da göz estetiğine uygun bir şekilde budanmış olacak.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER