© Belediyeden Haber - 2017

Hekimbaşı Spor Kulübü Tesisi Açılışı Başkan Hasan Can’ın Katılımıyla Gerçekleşti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hekimbaşı Spor Kulübü Tesisi’nin açılış törenine katılarak tesisin hayırlara vesile olmasını diledi.

Hekimbaşı Spor Kulübü Tesisi açılış programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Hekimbaşı Spor Kulübü Başkanı Nazım Yılmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, Hekimbaşı Spor Kulübü Yönetimi, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hekimbaşı Spor Kulübü Başkanı Nazım Yılmaz, “Ümraniye’de spora ve sporcuya yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum. Kulübümüz hayırlı olsun” dedi.

Hekimbaşı Muhtarı Abdurrahman Toprak “Sizlerin nezdinde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’a ilçedeki hizmetlerinden ve özellikle spor alanında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kısa bir selamlama konuşması yaparak; “Gençleri yanlış işlerden uzaklaştırmak için enerjilerini sarf edecekleri hayırlı işlere yönlendirmek gerekiyor. Gençlere yapılacak en anlamlı işlerden birisi de spordur. Çünkü gençlerimiz daha sağlıklı olarak düşünüp karar alma yeteneğine sahip olacaktır” dedi. Konuşmasına Ümraniyespor’un gelişiminden bahsederek devam eden Başkan Hasan Can “Gençlerimize sporun yanında manevi değerlerimizi de vermeliyiz. Ümraniye Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı, uyuşturucunun zararlarını animasyon eşliğinde anlatan, tır dorsesi var. Bu kulübümüzde bu hizmetten yararlansın” dedi ve Hekimbaşı Spor Kulübü’nün hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER