Fotoğraf Sanatçısı Nevzat Yıldırım Ümraniyeli Öğrencilerle Buluştu

Kültür Sanat Okulda Başlar programları kapsamında öğrencileri birbirinden değerli programlarda buluşturan Ümraniye Belediyesi; bugün de Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinin fotoğraf sanatı konusunda bilgilenmesini sağladı.

Kültür Sanat Okulda Başlar programları kapsamında; Fotoğraf Sanatçısı Nevzat Yıldırım, Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek fotoğraf çekmenin tekniklerini ve fotoğrafçılığın önemini “İstanbul ve Fotoğraf” konusu çerçevesinde anlattı.

Ümraniyeli öğrenciler, verdiği bilgilerden dolayı Nevzat Yıldırım’a ve Kültür Sanat Okulda Başlar programlarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundular.