Fatih Belediyesi 'nin Ulaşım Filosu Büyüyor

Fatih Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü filosu büyümeye devam ediyor.

Fatih’in her bölgesine hizmeti daha seri ulaştırabilmek için Ulaşım Müdürlüğü tarafından temin edilen 2 adet elektrikli araç ile 5 adet motosiklet Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekipler Amirliği’ne teslim edildi. Yeni araçlarla; sokakların dar olması, yayalaştırılan ve belli saatlerde trafiğe kapatılan bölgelerde yaşanan zaman kaybını önlemek ve hizmetlerin daha seri bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

7 Araç Yenilendi

Ayrıca beledinin hafriyat ve katı atık taşınma işlemlerinde kullanılan ve damperleri yıpranan 3 tanesi 18 metreküplük, 4 tanesi 14 metreküplük olmak üzere toplam 7 adet kamyonun damper kasaları Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yenilenerek, Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımına sunuldu.