Erse Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Kılıç ve Okul Müdürü Mualla Çolak’tan Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Erse Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Kılıç ve Erse Koleji Okul Müdürü Mualla Çolak’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Erse Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Kılıç ve Okul Müdürü Mualla Çolak, misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk de hazır bulundu.