© Belediyeden Haber - 2017

EKRANLARIN EN KOMİK ANLARI Bİ' DOLU MEDYA’DA

Unutulmaz canlı yayın kazaları ile komik diyalogların yer aldığı "Bi' Dolu Medya" adlı gösteri, Esenlerlilere keyifli anlar yaşattı.

Haber spikeri ve sunucu Mehmet Aydın ile Radyo DJ’i Hopdedik Ayhan'ın birlikte sundukları "Bi' Dolu Medya", geçmişten bugüne televizyonlarda yaşanan komik canlı yayın kazalarını, röportajlar sırasında yaşanan ilginç olayları eğlenceli bir dille anlatarak hem eğlendiriyor hem de o günleri hatırlayanlara nostalji yaşatıyor. Esenler Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri kapsamında Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen gösteride, 90’lı yıllarda hayatımıza giren özel radyo ve televizyonlardan ders niteliğinde unutulmaz anılar yer aldı.

GÖNÜLLÜLERİN CANLI YAYIN HEYECANI GÜLDÜRDÜ

Seyirciler arasından seçtikleri vatandaşlara televizyon spikerliği ve radyoculuk yaptıran ikili, mesleğin incelikleri ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı. Gösteri sırasında gönüllü televizyon muhabirliği ve radyo spikeri olmak isteyen vatandaşlar sahneye çıkarak gerçekten canlı yayına bağlanmışlar gibi heyecan yaşadılar ve ortaya birbirinden keyifli ve renkli görüntüler çıktı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER