© Belediyeden Haber - 2017

Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı Ümraniyeli Ortaokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mediha Tansel Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mediha Tansel Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki vatandaşları zengin içerikli kültür ve eğitim etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ümraniye’deki öğrencilere kendi okullarında seminer dinleme fırsatı sunan Kültür Sanat Okulda Başlar programları, alanında uzman birçok hoca ve akademisyenin katılımıyla sürüyor. Bugün de Mediha Tansel Ortaokulu öğrencileri Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya geldi.

Dursun Ali Taşçı, “Hayattan Sahneler” başlığı altında, hayatın temel prensiplerinden bahsederek, sadece başarı odaklı yaşanamayacağını, başarının ölçüsünün iyi insan olabilmekle bağlantılı olduğunun altını çizdi. Taşçı konuşmasında, tarihimizden ve günümüzden de örnekler vererek “Hayattan Sahneler”le öğrencileri yüzleştirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla, hocaları öğrencilerle buluşturmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER