Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı, Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Yamanevler Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Yamanevler Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki vatandaşları zengin içerikli kültür ve eğitim etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ümraniye’deki öğrencilere kendi okullarında seminer dinleme fırsatı sunan ve Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Kültür Sanat Okulda Başlar programları, alanında uzman birçok hoca ve akademisyenin katılımıyla sürüyor. Bu kapsamda; Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı Yamanevler Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Dursun Ali Taşçı, “Mevlana’nın Hayata Bakışı” başlığı altında, “İnsanları düşüncelerinden, davranışlarından dolayı yargılamayı bırakmamız gerekir onları olduğu gibi kabul etmeliyiz” dedi. İnsanlar hata yaptığında sevgi dolu, şefkatli, hoşgörülü ve bağışlayıcı olmalı, kesin hükümler vermemeliyiz. Önce özümüzü bulmalıyız. Özümüzde; Allah sevgisi ve bütün insanları karşılıksız sevmektir” diyerek öğrencilerin sorularını yanıtlayarak semineri noktaladı.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla, hocaları öğrencilerle buluşturmaya devam edecek.