© Belediyeden Haber - 2017

Eğitimci-Yazar Ayla Ağabegüm Kültür Sanat Okulda Başlar Programının Konuğu Oldu

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Dudullu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Ayla Ağabegüm ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.

Bu bağlamda öğrencilerle Dudullu İmam Hatip Ortaokulu’nda buluşan Eğitimci-Yazar Ayla Ağabegüm, öğrencilere “Neyi, nasıl okumalıyız?” başlığı altında, kitap okumanın faydalarından bahsederek, öğrencilerin bakış açısını geliştirecek ve onlara yön verecek, kitap ve yazar tavsiyelerinde bulundu. Ağabegüm, dil ve edebiyatın toplumsal, kişisel gelişim açısından önemi ve gerekliliğinin farklı boyutlarını ele alarak semineri noktaladı.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarını, her ay farklı okullarda, farklı konularla düzenlemeye devam edecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER