Ebru Çocuk Atölyesine Yoğun İlgi

Pendik Belediyesinin geçtiğimiz yıl başlattığı çocuklara yönelik Ebru Kursuna talep yoğun olunca kurs, bu sezon atölye formatıyla düzenlenmeye başladı.Atölyeye katılan çocuklara 1 aylık periyotlar halinde ebru dersi veriliyor.

Çocuklara yönelik ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Ebru Kursuna talep yoğun olunca kursun daha verimli olması açısından atölye programı oluşturuldu. Neyzen Tevfik Sanat Evi’nde oluşturulan atölyeye gelen çocuklara bir aylık dönemler halinde Ebru Sanatına ait temel eğitimler veriliyor. Ebru Öğretmeni Burcu Kansu’nun eğitmenliğini yaptığı atölyeye 6 ila 14 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor. Tamamen ücretsiz olan Ebru Çocuk Atölyesi, cumartesi günleri Neyzen Tevfik Sanat Evi’nde verilirken kurs hakkında Pendik Belediyesi Çağrı Merkezinin 444 81 80 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alınabiliyor.