© Belediyeden Haber - 2017

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ŞİLE’DE DOLU DOLU KUTLANDI

Şile Belediyesi, kökeni 1800'lü yıllara dayanan ve dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de Şileli kadınlarımızı unutmadı.

vv

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Ziyareti.
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’nin güzide derneklerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenledikleri programlara tek tek katılarak ve Şile genelinde kamu kurumlarında çalışan kadınları ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, beraberindeki heyetle Şile’de faaliyet gösteren Şile Kadınları Yardımlaşma Derneği, Şile Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Şile Cumhuriyet Başsavcılığı, Şile Adliyesi, Şile Mal Müdürlüğü, Şile Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ve Şile Bezi Kırsal Kadın Kooperatifi’nde çalışan kadınları ziyaret ederek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” hediyelerini takdim etti. 

“Kadına Şiddete Hayır” Sergisini Açtı, Hayatta Kendilerini Var Eden Kadınlarımıza Teşekkür Etti.
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” programı kapsamında Şile’de Şileli kadınların düzenlediği birbirinden güzel programlara katılarak değerlendirdi. Şileli Kadınlar Derneği’nin düzenlediği programa katılarak kadınlarla bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği “Kadına Şiddete Hayır” sergisinin de açılışını gerçekleştirdi. Şile Polis Karakolu’nda ve Şile Asayiş Şube’de görev yapan personele de uğrayarak sohbet eden Başkan İlhan Ocaklı, hayatın her alanında kendilerini var eden kadınlarımıza samimiyetleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Şile Belediyesi’nde Görevli Kadın Personele Özel Yemekte Mert Yenihayat Sahne Aldı.
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın Şile Belediyesi kadın çalışanları ile bir araya geldiği bir kutlama yemeği düzenledi. Yemekte sahne alan TV8 ekranlarında yayınlanan "O Ses Türkiye" 2021 sezonu finalisti Mert Yenihayat birbirinden güzel, sevilen şarkıları seslendirirken, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da Şile Belediyesi kadın çalışanlarının masalarını tek tek gezerek, günün anlam ve önemine özel, sürpriz hediyeler takdim ederek, belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Hayatın her alanında bizlerle beraber yol yürüyen kadınlarımıza teşekkür ediyorum.”
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada: “Dünyada, Türkiye’de ve Şile’de yaşayan her kadının “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlu olsun. Bugün, yıl içinde idrak ettiğimiz önemli günler içinde en önemlilerinden birisi. Kadınların günü, tek bir gün ile sınırlı kalmamalıdır. Kadınlar ürettiği, elinin değdiği, büyüttüğü ve sahip çıktığı değerleri, bizler de en az onlar kadar önemsediğimiz zaman onları daha iyi anlarız. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesi ile büyük, küçük, yaşlı, genç değerli tüm hanımefendileri en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Şile ailemizin bir parçası olan ve hayatın her alanında bizlerle beraber yol yürüyen kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

v

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER