Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü, Teknik Hizmetler Daire Başkanı ve Ümraniye İlçe Müftüsü’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu, Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Uyar ve Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ü makamında ağırladı.

Ümraniye’de yapılacak olan hizmetler hakkında konuşulan ziyarette, Genel Müdür Haydar Bekiroğlu, Başkan Hasan Can’a ilçede yaptığı hizmet ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Zeki Bostancı da bulundu.