© Belediyeden Haber - 2017

“Devrim Şehitlerini Anıyoruz” Konferansı Kartal’da Gerçekleşti

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi, “Devrim Şehitlerini Anıyoruz” adlı bir konferans düzenledi. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve gazeteci yazar Merdan Yanardağ’ın katıldığı etkinliği izleyenler arasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yer aldı.

Kartallı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. “Devrim Şehitlerini Anıyoruz” adlı konferansta önce Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Başkanı Kemal Arslan konuştu. Arslan, Ocak ayında Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı’nın da aralarında olduğu devrim şehitlerini andıklarını söyledi. Arslan’ın konuşmasının ardından konferans başladı. Tele 1 televizyonu ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta Kurtuluş Savaşı vermiş ve Cumhuriyet’i kurmuş bir ülkenin, günümüzde yaşadığı sorunları masaya yatırdı. 

Yaklaşık 1,5 saat süren konferansın ardından, gazeteci Merdan Yanardağ’a Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından çiçek takdim edildi. ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Arslan da Yanardağ’a plaket takdim etti. Konferans’ın ardından gazeteci Yanardağ, okurları için kitaplarını imzaladı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER