Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu’dan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇOSKF) Başkanı Mehmet Mutlu’yu makamında ağırladı.

Geçtiğimiz aylarda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çocuk Oyun Ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Save the Children ve Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çocuklara geleneksel oyunları öğretmek için Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan oyun karavanı gönderilmişti. ÇOSKF Başkanı Mehmet Mutlu, oyun karavanına vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretinden dolayı Mutlu’ya teşekkür ederek, kendisine Meslek Edindirme Kursları’nda yapılan yaldız işlemeli plaket hediye etti.