“Çiftlerde Kısırlık Ve Tüp Bebek Tedavisi” Semineri Düzenlendi

Kendisi de bir hekim olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, “Çiftlerde Kısırlık Ve Tüp Bebek Tedavisi” adlı bir seminer düzenledi.

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde konuşmacı olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ulun Uluğ yer aldı. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği seminer, yaklaşık 2 saat sürdü.

20 yılı aşkın süredir tüp bebek konusuyla ilgilenen Prof. Dr. Ulun Uluğ; kısırlık ve tüp bebek konusunda son tedavi yöntemleri, ileri yaşlarda gebe kalmanın mümkün olup olmadığı,  hasta dostu tedaviler ve başarı oranları, biyoteknoloji ve genetik alanındaki ilerlemeler konularıyla alakalı katılımcılara bilgi verdi.

Konuşmasının ardından Prof. Dr. Ulun Uluğ, soru-cevap kısmında seminere katılan vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.