CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Oğuz Aykan’dan Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Oğuz Aykan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Oğuz Aykan, misafirperverliğinden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti. Başkan Altınok Öz ise, ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, Aykan’ı TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal ekibiyle tanıştırdı. TAK Kartal ekibi, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında Oğuz Aykan’a bilgi verdi. Ziyaretin devamında da Başkan Altınok Öz, Kartal Doğu Merkez Projesi’ni üç boyutlu Kartal maketi üzerinde konuğuna anlattı.