Çekmeköy’de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çekmeköy’de düzenlenen programlarla kutlandı. Taşdelen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları Alemdağ Stadı’nda düzenlenen folklor gösterileri, spor etkinlikleri, at parkur gösterisi, günün anlam ve önemini belirten şiir ve müziklerin yer aldığı programla devam etti.

Tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de coşkuyla kutlanan 19 Mayıs programına;  Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu, Çekmeköy Gençlik ve Spor Müdürü Damla Doğru Yalçın, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kutlamaların ardından ilçe genelinde düzenlenen spor, şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödülleri ilçe protokolünün elinden aldı.

Çekmeköy Belediyesi Gençlik Orkestrası da programda sevilen şarkıları seslendirdi.

Diğer Fotoğraflar