CAMİ VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Cami ve Din Görevlileri haftasını kutladı.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, Cami ve Din görevlileri haftası vesilesi ile düzenlenen yemekte din görevlileri ile buluştu. Ev sahipliğini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yaptığı yemeğe  din görevlileri tam kadro katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada “Belediye olarak meşakkatli görevinizde elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Camilerin temizliğinde olsun, gerek çevre düzenlemesinde üzerimize düşen görevleri aksatmadan yapıyoruz. Bu süreçte size de destekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel haftanın herkese hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Başkan Poyraz programa katılımları için din görevlilerine teşekkür etti.