BİLECİKLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve derneğin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Efrayim Deveci ve Halil Koyun da hazır bulundu. Dernek Başkanı Tepe, Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin sivil toplum örgütleriyle olan ilişkilerini yakından takip ettiklerini söyledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, Kartal Belediyesi’nin sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında olduğunu kaydetti.

Öte yandan dernek üyeleri, ziyaretin sonunda Başkan Altınok Öz’ü 11 Kasım’da gerçekleşecek olan “11.11 Bilecikliler Buluşuyor” etkinliğine davet etti.