Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği Başkanı Saadettin Sağlam ve Yönetimini makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Derneği Başkanı Saadettin Sağlam ve Yönetimi, Başkan Hasan Can’ı 2 Mart’ta Haldun Alagaş Spor Salonu’nda düzenlenecek olan “Bayburtlular Buluşuyor” isimli organizasyona davet ederek misafirperverliğinden ve hemşehri derneklerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.