© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Türkmen Hafta Sonu Vatandaşlarla Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, sosyal medyada yaptığı çağrının ardından Üsküdarlı vatandaşlar Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne yoğun ilgi gösterdi.

3 Şubat Pazar günü Nakkaştepe Millet Bahçesi’ndeki buluşmaya Üsküdarlı vatandaşların yanı sıra Başkan Türkmen’de katılım sağladı.

Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, "Çok değerli hemşehrilerim gerek Üsküdar’dan gerekse İstanbul’un diğer ilçelerinden millet bahçemize daha doğrusu kendi bahçenize hepiniz hoş geldiniz. Gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Ancak görüyorum ki sizler kendi araçlarınızla buraya gelirken zorluk çekiyorsunuz. Bunun için de ilerleyen günlerde Üsküdar’ın belirli noktalarından araçlar kaldırarak sizleri sıkıntısız bir şekilde Nakkaştepe Millet Bahçemize ulaştıracağız. Üsküdar’a böyle eserler kazandırmak çok önemli, gemisi, millet bahçesi, Nevmekân’ı ile güzel eserlere imza attık. İnşallah 31 Mart’tan sonra daha nice eserler kazandıracağız.” diye konuştu.

Başkan Türkmen, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti ve daha sonra Nakkaştepe'ye gelen vatandaşlara salep ikram etti.

Başkan Türkmen, vatandaşlara salep dağıtımı sonrasında “Salep bahane birlik, beraberlik, muhabbet şahane.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER