BAŞKAN POYRAZ BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde yerel basın mensuplarını ağırladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını İspinoz Sosyal Tesisleri’nde ağırladı. Programa, Çekmeköy ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren  basın mensuplarını katıldı.

Özel günler bir araya gelmek için bir vesile olduğunu belirten Başkan Poyraz, mesleklerin ve bu meslekleri icra edenlerin bir gün değil, her zaman hatırlanıp saygı duyulması gerektiğini belirten Başkan Poyraz, “Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorm. Zaman ve mekan gözetmeden fedakarca görevini yapan milletimizin adeta gözü kulağı olan, güvenilir haber almamızı sağlayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum,” dedi.

Basın mensuplarından gelen soruları da tek tek not alarak yanıtlayan Başkan Poyraz, gelen sorulara istinaden Çekmeköy’e yapılan yatırımlardan da bahsetti.

Program sonunda Başkan Poyraz, günün anısına hazırlanan hediyeleri basın mensuplarına takdim etti.