© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Kartoğlu’ndan gençlere bir müjde daha

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayalinizdeki Başakşehir” söyleşileri kapsamında liseli gençlerle bir araya geldi Başkan Kartoğlu, lise öğrencilerine Olimpiyat Stadyumu yanına yapılacak İstanbul’un en büyük spor adasına ilk kazmanın bir ay içinde vurulacağı müjdesini verdi.

Başakşehir Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programına; Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Çelik, Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Akpınar, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başakşehir İlçe Başkanı Barış Kısacık, okul öğretmenleri ve okul öğrencileri katıldı.

Kartoğlu’ndan Spor Adası müjdesi

Başkan Kartoğlu, öğrencilere Başakşehir Olimpiyat Stadı’nın etrafında 3 milyon metrekarelik dev bir spor adası yapılacağını dile getirerek; “İstanbul’un en büyük spor adasına ilk kazmayı bir ay içinde vurulacağız” ifadeleri kullandı.

Robot Rıfkı’nın dansı hayran bıraktı

Başkan Kartoğlu, öğrencileri Başakşehir Belediyesi Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen “Robot Rıfkı” ile tanıştırdı. Kartoğlu’nun teknolojinin öneminden söz ettiği sırada sahneye gelen Robot Rıfkı, sahne performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

“İki büyük kütüphane geliyor”

Kayaşehir Pazar’ın karşısında ve 4. Etap’ta olmak üzere iki ayrı kütüphane ve kitap kafe yapıldığını hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Böylelikle ilçemizdeki kütüphane eksikliğini en kısa zamanda gidermiş olacağız” diye konuştu.

Başkan Kartoğlu’nun okul öğrencilerinin görüşlerini dinleyip sorularını cevapladığı program, Kartoğlu’na çiçek takdiminin ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER