Başkan Hasan Can’ın Mahalle Muhtarlarına Ziyaretleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Osman Çalık, Tatlısu Mahalle Muhtarı Fatih Karaketir, Şerifali Mahalle Muhtarı İbrahim Demir, Yukarı Dudullu Mahalle Muhtarı Fahrettin Coşkun ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Abdurrahim Gügen’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmayan Başkan Hasan Can; Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Osman Çalık, Tatlısu Mahalle Muhtarı Fatih Karaketir, Şerifali Mahalle Muhtarı İbrahim Demir, Yukarı Dudullu Mahalle Muhtarı Fahrettin Coşkun ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Abdurrahim Gügen’e veda ziyaretlerinde bulundu.

Mahalle Muhtarları ziyarette ilçedeki tüm mahallelere olduğu gibi Mehmet Akif, Tatlısu, Şerifali, Yukarı Dudullu ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerine de yaptığı katkı ve desteklerinin yanı sıra; Ümraniye’yi seçkin ilçelerden biri haline getirdiği için Başkan Hasan Can'a teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise, tüm muhtarlara çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.