Başkan Hasan Can’dan TES-İŞ İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığına Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yeni güne ilçede bulunan Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri (TES-İŞ) İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığını ziyaret ederek başladı.

İlçedeki kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte bu kez ise TES-İŞ İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette TES-İŞ İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Özil ve Yönetim Kurulu Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise misafirperverliğinden dolayı Hüseyin Özil ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Maliki Ejder Batur ile TES-İŞ İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri bulundu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ve hediyeleşme son buldu.