Başkan Hasan Can’dan Kadın ve Demokrasi Derneği’ne Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Eşi Saliha Can, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can ise misafirperverliğinden ötürü KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek,  Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan Besmele-i Şerif’in yazılı olduğu hat tablosu hediye etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak, Kadın ve Demokrasi Derneği Eğitim Birim Başkanı Sevim Zehra Cankaya, Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Tuğba Kızıltan da bulundu.