© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can’dan Çakmak Mahallesi Çakmak Çamlık Taksi Durağına Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte ilçenin refahı ve güveni için çalışan İtfaiye Amirliğini ziyaret ettikten sonra Çakmak Çamlık taksi durağını ziyaret ederek taksi esnafının yeni yılını kutladı.

Gerçekleşen ziyarette, Taksi esnafı nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise Taksi esnafına hayırlı işler dileyerek; “Biraz evvel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve TBMM Başkanımız Sayın Binali Yıldırım Bey ile birlikte vatandaşımızın refahı ve güvenliği için görevi başında olan İtfaiye Amirliğimizi ziyaret ettik. Şimdi ise siz değerli taksici kardeşlerimizle bir araya geldik. Yeni yılınız kutlu olsun. 2019 yılı ülkemize ve insanlığımıza hayırlar getirsin” dedi.

Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Çakmak Mahalle Muhtarı Ayhan Köle ile taksi esnafı bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER