© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Yeni Haftaya Bayrak Töreniyle Başladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; ilçedeki okullarda gerçekleşen Bayrak Törenlerine katılarak öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, yeni haftanın ve 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısının ilk gününde İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Gençlere ve onların eğitimine verdiği önemi yaptığı çalışmalarla gözler önüne seren Başkan Hasan Can, bir taraftan da ilçedeki okulları ziyaret ederek, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Başkan Hasan Can, bu kapsamda İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu’nun Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilere hitap etti.

Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Müdürü Sibel Tileninoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Müdürü Sibel Tileninoğlu, selamlama konuşması gerçekleştirerek Başkan Hasan Can’a hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ise, öğrencilere zihin açıklığı dileyerek, Başkan Hasan Can’a ilçedeki tüm okullara ve eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sevgili çocuklar; hangi okulda okursanız okuyun, sadece bilgi öğrenmek için değil, bu milleti millet yapan değerleri; bayrak, vatan ve ezanı da bilmeli ve öğrenmelisiniz. Bugün de sizlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Rabim yar ve yardımcınız olsun. Allah sizlere zihin açıklığı, anne, baba ve öğretmenlerinize de kolaylıklar versin” dedi. Daha sonra Başkan Hasan Can, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin ikinci yarısının hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasını sonlandırdı.

Bayrak töreni, İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Müdürü Sibel Tileninoğlu’nun, Başkan Hasan Can’a çiçek takdimiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER