© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Yeni Haftaya Bayrak Töreni İle Başladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; ilçedeki okullarda gerçekleşen Bayrak Törenlerine katılarak öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, haftanın ilk gününde Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Gençlere ve onların eğitimine verdiği önemi yaptığı çalışmalarla gözler önüne seren Başkan Hasan Can, bir taraftan da ilçedeki okulları ziyaret ederek, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Başkan Hasan Can, bu kapsamda Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilere hitap etti. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Esenevler Mahalle Başkanı Lokman Çiftçi, Esenevler Mahalle Muhtarı Dursun Yılmaz, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Güven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Güven, selamlama konuşması gerçekleştirerek Başkan Hasan Can’a hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak ise, öğrencilere zihin açıklığı dileyerek, Başkan Hasan Can’a ilçedeki tüm okullara ve eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Öğrencilere hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar dileyerek konuşmalarına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sabahın seherinde güneşin doğduğu bu saatte okullarınıza geldiniz. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Bu memleketin size ihtiyacı var gençler. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz bu memleketi koruyacak ve kollayacak güzel yarınlara taşıyacak olanlar sizlersiniz. Kendinizi yetiştirdiğinizde en iyisi olmak zorundasınız. Gençler bu milletin hamuruyla yoğrulmak lazım. Bu milletin hamurunda millet, devlet ve ezan sevgisi vardır. Bu coğrafyayı bize vatan yapanlardan Allah razı olsun” dedi. 15 Temmuz ile ilgili de düşüncelerini aktaran Başkan Hasan Can, “15 Temmuz’u gördünüz yaşadınız. Bu kahraman millet o hainlere geçit vermediler. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi vatan evlatları elinde bir çakı olmadan bu vatanı teslim etmedi. Bu vatana sahip çıkma adına her birimiz kahraman, ilim adamı, bilim adamı olacağız. Bizler sizlerdeki bu cevheri görüyoruz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum gününüz aydın olsun” dedi.

Daha sonra İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Hasan Can, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Güven’i makamında ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER