Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ordu Tanıtım Günlerine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri etkinliklerine katılarak Ordulu hemşehrilerle bir araya geldi.

Ordu Tanıtım Günlerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları katıldı.

Ordu Tanıtım Günleri’nin düzenlendiği Maltepe Etkinlik Alanı’nda kurulan stantları tek tek ziyaret eden Başkan Hasan Can; Ordulu hemşehrilerle sohbet etti.

Ordulu hemşehriler ise ziyaretinden ve hemşehri derneklerine desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.