© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Van Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Van Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’nin belediyenin destekleriyle Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlediği yeni derneklerinin açılış programına katılarak Van’lı hemşehrilerle bir araya geldi.

Ümraniye Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen açılış programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Yekeler, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Van Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ayhan Çurku, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Van’lı hemşehriler katıldı.

Van Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ayhan Çurku kısa bir konuşma yaparak, Başkan Hasan Can’a ilçedeki tüm derneklere olduğu gibi Van Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ne de yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vanlı Hemşehrilerle bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Tüm derneklerimizle bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Ayrıca Ümraniye Belediyesi olarak derneklerimize her zaman destek oluyoruz. Çünkü biz biriz ve beraberiz” diyerek, kahraman askerlerimiz tarafından yapılan Afrin ve Fırat Kalkanı operasyonlarından bahsetti. “Dik durursak kimse ülkemizi yıkamaz” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, Yaşanan Van Depremi’nin ardından olay yerine ilk giden Belediye Başkanları arasında olduğunu söyleyerek, belediye olarak yapılan yardımlardan da bahsetti.

Konuşmasını milli birlik ve beraberlik vurgusu yaparak sürdüren Başkan Hasan Can, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Allah aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER