Başkan Hasan Can, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç’ı Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç, Şube Müdürü Dr. Hasibe Sadullah, İlçe Aşı ve Bulaşıcı Hastalıklar Sorumlusu Dr. Özlem Aydın ve Kanser Birimi Sorumlusu Hemşire Şeker Ceylan’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç ve ekibi Başkan Hasan Can’a ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Ayrıca misafirleri son dönemde okul çağı aşamasındaki yaklaşık 20 bin çocuğun aşılanması konusunda büyük destek veren ve Dudullu Sağlık Merkezi Kanser Tarama Merkezi’nden Ümraniyelilerin daha iyi yararlanabilmesi için tanıtımına katkı sağlayan Başkan Hasan Can’a teşekkür ettiler. Başkan Hasan Can da misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.