Başkan Hasan Can Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Enver Pehlivan’ın Annesinin Cenazesine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Enver Pehlivan’ın Annesinin Hz. Ömer Camii’nde kılınan cenaze namazına katılarak, merhumenin ailesini acı gününde yalnız bırakmadı.

Hz. Ömer Camii’nde öğle namazını müteakiben gerçekleşen cenaze törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, başta Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Enver Pehlivan olmak üzere kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Cenaze namazına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, merhumenin yakınları ve cami cemaati katıldı.