© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Saray Mahallesi Bölge Esnafı İle Bir Araya Geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Saray Mahallesi ve sanayi sitesi esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  yeni güne Saray Mahallesi ve sanayi sitesi esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Belediye hizmet binasında düzenlenen serbest ziyaret günlerinin yanı sıra, Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve camii cemaatiyle de bir araya gelen Başkan Hasan Can, bugün ise AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aydınalp tarafından düzenlenen, esnaflarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Saray Mahalle Başkanı Yiğit Soylu, TÜGVA Ümraniye İlçe Tamsilcisi Eyüp Erkovan ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aydınalp, tüm mahallelere olduğu gibi kendi mahallelerine de yapılan katkı ve desteklerinden ötürü Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sayın Belediye Başkanım ile birlikte zaman zaman esnaflarla bir araya gelmemizin sebebi kahvaltıdan ziyade sizlerle birlikte olmak ve hasbihal etmektir” dedi. Eminmollaoğlu, AK Parti hükümetinin ve Ümraniye Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatarak çalışmalarından dolayı Başkan Hasan Can ve ekibine teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN HASAN CAN: “ÜMRANİYE KÜÇÜK BİR TÜRKİYE’DİR”

Konuşmalarına AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmalardan bahsederek başlayan Ümraniye  Başkan Hasan Can, “Türkiye, Türkiye olalı böyle bir dönem yaşamadı. 15 yıldır şehirlerde artık hayat var, büyük değişimler var. Türkiye büyüdükçe, ekonomisi ve özgüveni de büyüdü. Bugün kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye var” dedi. 15 Temmuz sürecine de değinen Başkan Hasan Can, “Elhamdülillah 15 Temmuz’da millet duruma el koyarak, sokaklara çıktı” dedi. Ekonomik olarak 80 yılda alınan mesafenin dörde katlandığının da altını çizen Başkan Hasan Can, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğumuz için Türkiye istikrarlı bir şekilde gelişti. Onun gibi bir lider 80 yıldır bu ülkenin başına gelmemiştir” dedi.

“Ümraniye küçük bir Türkiye’dir” diyen Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatarak, “14 yılda Rabbim bize 400’e yakın kalıcı eser yapmayı nasip etti. Yani her on iki günde bir, ilçeye kalıcı eser yapmışız. Yaptığımız yollar, kaldırımlar, parklar bu işin cabasıdır” dedi. “Bizim başarımız ancak Allah’a ait” ayetine atıf yapan Başkan Hasan Can, “Allah bizlere böyle hizmetler yapabilmeyi nasip etti” dedi. Başkan Hasan Can son olarak; Üsküdar, Ümraniye Metrosu hakkında bilgi vererek, çalışmaların en yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.

Ziyaret, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve protokolün esnaf ile fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER