Başkan Hasan Can, Safranbolu Kaymakamı ve Aynı Zamanda Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’i Ağırladı

Safranbolu Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu ve birim müdürü Muhammet Güngör Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette misafirler Başkan Hasan Can’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, bir Safranbolu evi maketi takdim etti. Başkan Hasan Can ise, Belediye Başkanı Ürkmezer’e meslek edindirme kurslarında yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti. Ziyarette, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk’te bulundu.