© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Sabah Namazı Buluşmalarında Yeşilvadi Konutları Kiptaş Camii Cemaatiyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Yeşilvadi Konutları Kiptaş Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir selamlama konuşma yaparak, cemaatle namaz kılmanın önemine değindi ve ilçedeki camilerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Rabbim kıldığımız sabah namazımızı kabul eylesin. Günümüz hayr olsun” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, “Senelerdir ilçe müftülüğümüzle birlikte sabah namazı buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hamd olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sabah Namazının ardından Ümraniye Belediyesi vatandaşlara çorba ikram etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER