Başkan Hasan Can, Sabah Namazı Buluşmalarında Selman-ı Farisi Camii Cemaatiyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Site Mahallesi'ndeki, Selman-ı Farisi Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Müftü Yardımcısı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazı sonrasında vatan savunmasında olan Mehmetçiklere ve tüm şehitlere dualar edildi.

Namaz sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; memleketimizin güvenliği için kahraman Mehmetçiklerin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatında şehit olan tüm kahramanlara Allah’tan rahmet dileyerek birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti.

Sabah Namazı sonrasında verilen Ümraniye Belediyesinin ikramlarının ardından; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, cami cemaatiyle bir araya gelerek sohbet etti.