© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can, Sabah Namazı Buluşmalarında Dudullu Merkez Camii Cemaatiyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Dudullu Merkez Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkaları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğin önemini anlattı ve ardından ilçedeki camilere desteklerinden dolayı Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirerek, “Rabbim kıldığımız sabah namazımızı kabul eylesin. Bu güzellikleri daim eylesin” diyerek cemaatle namaz kılmanın önemine değindi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Hasan Can, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimiz daim eylesin” dedi. Camide gençleri görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Hasan Can, “Özellikle gençlerimizin daha çok camilerimize gelmesi gerekiyor” diyerek herkese hayırlı günler diledi.

Sabah Namazı sonrasında Ümraniye Belediyesinin çorba ikramının ardından; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER