Başkan Hasan Can Geçmiş Olsun Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, geçtiğimiz günlerde Ameliyat olan Armağanevler Eski Mahalle Başkanı Ömer Eroğlu ve Yeni Armağanevler Mahalle Başkanı Metin Değirmen’i evlerinde ziyaret ederek, Mahalle Başkanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Armağanevler Eski Mahalle Başkanı Ömer Eroğlu ve Yeni Armağanevler Mahalle Başkanı Metin Değirmen’i evlerinde ziyaret ederek, mahalle başkanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ameliyat olan Metin Değirmen ve Ömer Eroğlu’na Allah’tan şifa dileyen Başkan Hasan Can, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Değirmen ve Eroğlu ise, Başkan Hasan Can’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İmdat Köseoğlu, Muharrem Balık da bulundu.