Başkan Hasan Can Cuma Namazı Sonrasında Vatandaşlara Çorba İkram Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Cuma Namazı’nın ardından Saray Mahallesi Bereket Camii’nde gerçekleşen çorba dağıtım programında vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikramında bulundu.

Başkan Hasan Can, Cuma namazları sonrası geleneksel hale gelen çorba dağıtım programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Saray Mahallesi Bereket Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından gerçekleşen çorba ikramı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra;  AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.